MAŠKARE

Maškare

Dana 9.veljače 2018.godine Društvo Naša djeca Krapinske Toplice u suradnji s DV Maslačak, Centrom za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice i OŠ Krapinske Toplice organiziralo je fašničku povorku kroz mjesto.

Nakon povorke organiziran je kratak fašnički program u kojem su proglašene najbolje maske, a svi razredi su dobili velike kutije pune slatkiša. Najbolje maske su dobile nagrade.

 

1.nagrada:
3.a i 3.b razred za masku DALMATINERI
7.a razred za masku KOKICE
Osvojili su kupanje za sve u Aquae Vivae Krapinske Toplice

2.nagrada:
4.a razred za masku BEBICE
8.b razred za masku OVCE I PASTIRI
Osvojili su pizze u Pizzeria Servus 

3.nagrada:
2.b razred za masku KRALJEVI I KRALJICE
8.a razred za masku RIMLJANI
Osvojili su kremšnite za cijeli razred u Lucija slastice

Područna škola Mala Erpenja je također dobila kupanje za sve.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Vrankić  datum: 15. 2. 2018. 12:10

"Klokan bez granica" 2018.

20. međunarodno

matematičko natjecanje

"KLOKAN BEZ  GRANICA"

  :: opširnije :: 


objavio: Tanja Turk  datum: 4. 2. 2018. 18:15

Dan sigurnijeg Interneta

6.veljače se obilježava Dan sigurnijeg interneta 2018.''

Na stranici Dan sigurnijeg Interneta  možete pročitati više o tom danu.

Odigrajte kviz i naučite nešto o sigurnosti na Internetu. A možete osvojiti i vrijedne nagrade!

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 19. 2. 2018. 12:12

VJERONAUČNA OLIMPIJADA - ŽUPANIJSKO NATJECANJE IZ KATOLIČKOG VJERONAUKA

Učenici naše škole i ove su godine sudjelovali na Vjeronaučnoj olimpijadi, odnosno Županijskom natjecanju iz katoličkog vjeronauka. Natjecanje je održano 31.01.2018. u OŠ Franje Horvata Kiša Lobor pod temom "Kršćani na putu dijaloga". Na natjecanju je sudjelovalo 17 ekipa osnovnih škola Krapinsko- zagorske županije. Naše učenice Antonija Bednjanec, Sara Besednik, Petra Horvatek i Laura Vuglec pod mentorstvom vjeroučitelja Nikole Jakopčevića osvojile su visoko drugo mjesto na čemu im iskreno čestitamo.

  :: opširnije :: 


objavio: Nikola Jakopčević  datum: 31. 1. 2018. 22:27

Čestitka

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 29. 12. 2017. 08:09

Božićna priredba 2017.

Učenici naše škole razveselili su roditelje, prijatelje, učitelje i ostale prisutne svojom božićnom priredbom 21. prosinca u Domu kulture.

Simpatični voditelji Lara i Mark svojim su duhovitim najavama i skečevima, koje je za njih pripremila profesorica Sonja Kuštan, uveli publiku u svaki nastup, a publika je sve izvedbe nagradila velikim pljeskom.

Priredbu je otvorio pjevački zbor naše škole, koji godinama uspješno vodi profesorica Marta Turkulin-Horvat, rasplesavši nazočne svojim blagdanskim repanjem uz zanimljivu koreografiju.

Djevojčice i dječaci PŠ Gregurovec pod paskom svoje učiteljice Gordane Korunde izveli su kratke igrokaze i recitaciju pokazavši nam kako su djeca razočarana i žalosna kada nema snijega, da pahuljice ponekad završe i na vršku nosa te kako izgledaju pregovori oko izrade snjegovića.

Rasplesani i nasmijani, dočekali smo scensku izvedbu 8.c razreda pod vodstvom profesorice Helene Nišić koja nas je podsjetila na to da je smisao življenja u davanju i darivanju samoga sebe drugima.

Iz te pomalo intimne atmosfere prenuli su nas veseli klinci, učenice i učenici učiteljice Mirjane Hanžić, potaknuvši sve na razmišljanje o tome što bismo darovali Isusu za rođendan te nam poručili da bismo trebali razgovarati jedni s drugima bez tipkanja i društvenih mreža.

Prije završetka božićne priredbe, ravnatelj naše škole, gospodin Samson Štibohar, uputio je svim okupljenima prigodne blagdanske riječi poželjevši nam blagoslovljen Božić te sretnu i uspješnu Novu godinu.

Ovogodišnje predbožićno druženje završili smo nastupom naših zboraša koji su otpjevali svima dragu i dobro poznatu pjesmu ,,Zvončići”, ali ovaj put u malo drugačijem izdanju podsjetivši nas na šaljiv način kako su školarcima zaista potrebni zimski praznici kao odmor od sveg silnog štrebanja, pisanja, računanja, trčanja…

U trenutku kada su veselo bacili svoje crvene kapice u zrak, božićni blagdani službeno su mogli početi!

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 29. 12. 2017. 08:07

Svečano otvorenje nove školske knjižnice

Osnovna škola ove je godine uredila moderno opremljenu novu školsku knjižnicu s kompletnim lektirnim fondom. Stoga su jučer organizirali malu svečanost otvorenja knjižnice, na kojoj su, prigodnom programom,  glavnu riječ vodili upravo učenici.

Više o otvorenju možete pročitati ovdje.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 14. 12. 2017. 12:21

Večer matematike 2017. Vijest ima dokument u privitku

               Pozivamo Vas,

                      dragi učenici, roditelji i svi ostali,  

                     da nam se pridružite i ove godine

                     u matematičkoj igraonici!

Večer matematike održat će se

7. prosinca 2017. 

s početkom u 17:30 sati  

u prostoru naše škole. 

  :: opširnije :: 


objavio: Tanja Turk  datum: 1. 12. 2017. 15:51

Posjet zagrebačkoj džamiji Vijest ima dokument u privitku

Posjet zagrebačkoj džamiji   :: opširnije :: 


objavio: Helena Nišić  datum: 28. 11. 2017. 15:54

Književni susret s Bojanom Maendžija

Učenici sedmih i osmih razreda jučer su u svojoj školi prisustvovali zanimlljivom književnom susretu sa suvremenom hrvatskom književnicom Bojanom Meandžija, autoricom romana "Trči! Ne čekaj me..." koji na poseban način obrađuje temu stradanja djece i odraslah u Domovinskom ratu.

  :: opširnije :: 


objavio: Sonja Kuštan  datum: 28. 11. 2017. 13:29

Predavanje za roditelje OŠ Krapinske Toplice

Na Međunarodni dan dječjih prava, u ponedjeljak 21. studeni 2017. psihologinja Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Mia Roje održala je predavanje za roditelje djece osnovne škole Krapinske Toplice, koje su organizirali ravnatelj Samson Štibohara i stručna suradnica Alemka Boraš, defektologinja.

 
 
Više informacija se nalazi u priloženom linku.

http://www.poliklinika-djeca.hr/aktualno/novosti/predavanje-za-roditelje-os-krapinske-toplice/

  :: opširnije :: 


objavio: Marcela Varga  datum: 24. 11. 2017. 11:53

Dan sjećanja

Dan sjećanja na Vukovar i Škabrnju

Dana 17.11.2017. učenici Osnovne škole Krapinske Toplice obilježili su prigodnom prezentacijom u holu škole i paljenjem svijeća na školskom igralištu Dan sjećanja na pad grada Vukovara i Škabrnje. Kroz prezentaciju prisjetili smo se svih žrtava Vukovara i Škabrnje, branitelja, djece, žena, staraca, i svih onih koji su u Domovinskom ratu izgubili živote. Obilježavanjem naglasak je bio na poruci mira svim ljudima dobre volje pritom ne zaboravljajući svoje korijene.

Hvala svima koji su braneći ili na bilo koji drugi način pomogli našoj zemlji u Domovinskom ratu.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nikola Jakopčević  datum: 23. 11. 2017. 09:01

Kestenijada

Vijeće učenika sudjelovalo je na Kestenijadi koju je organiziralo DND Krapinske Toplice. Vijećnici su prodavali ukrase od plodova jeseni koje su napravili učenici likovne grupe s učiteljicama Vlatkom Ciglenečki i Lidijom Fink.

Sakupljena sredstva utrošit će se za kupnju stalka za bicikle.

  :: opširnije :: 


objavio: Marcela Varga  datum: 28. 10. 2017. 10:00

Terenska nastava Krapina-Radoboj

U ponedjeljak, 23.10.2017. učenici 3.a, 3.b i PŠ Gregurovec išli su na terensku nastavu. Polazak autobusa bio je u 8 sati sa aleje. U Krapini su posjetili ured župana, crkvu sv. Katarine i Crkvu Majke Božje Jeruzalemske na Trškom vrhu.  Nakon razgledavanja Krapine, učenici su se uputili u Radoboj gdje su posjetili Muzej Radboa. U muzeju su saznali više o prošlosti mjesta te o vrijednim geološkim pronalascima. Povratak u Krapinske Toplice bio je u 13 sati.

 

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 27. 10. 2017. 10:42

NAŠA ŠKOLA OPET NAJBOLJA NA ŽUPANIJSKOM KROSU Vijest ima dokument u privitku

Dana 25.10. u Krapinskim Toplicama je održano Županijsko prvenstvo u krosu za učenike osnovnih i srednjih škola. Učenici naše škole su opet postigli odlične rezultate.

U kategoriji učenica 5. i 6. razreda naša ekipa u sastavu LEONA ŠOŠTARKO, MIHAELA KRAMARIĆ, GABRIELA HALAPIR I KATJA STUHNE je osvojila treće mjesto. 

U kategoriji učenika 5.i 6. razreda LUKA MUŠICA je pobijedio a momčad u sastavu LUKA MUŠICA, LUKA RUŽAK, DAVID KEREP I NEVEN OČIĆ je osvojila prvo mjesto.

U kategoriji učenica 7. i 8. razreda LIDIJA MUŠICA je bila druga, IVANA PREŽIGALO treća a ekipa u sastavu LIDIJA MUŠICA, IVANA PREŽIGALO, TENA STEPIĆ I LUCIJA KLJUČEVIĆ je osvojila prvo mjesto.

U kategoriji učenila 7. i 8. razreda momčad u sastavu TOMISLAV ZRINSKI, ANTONIO BARTOL, KARLO ILIJAŠ I IVAN KUČKOVEČKI je osvojila prvo mjesto ekipno.

Sve prvoplasirane ekipe su stekle pravo sudjelovanja na Državnom prvenstvu u krosu za učenike osnovnih škola.

U prilogu možete vidjeti kompletne rezultate s natjecanja.

ČESTITKE !!!

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Fort  datum: 26. 10. 2017. 07:41

Čitam ti poeziju

U nadahnjujućem ambijentu Slastičarnice Lucija, 23. listopada 2017.,  učenici naše škole i njihove učiteljice sudjelovali su u programu Čitam ti poeziju kao čitači i kao glazbenici. 

  :: opširnije :: 


objavio: Sonja Kuštan  datum: 25. 10. 2017. 20:58

Dani kruha i plodova zemlje

Učenici od 5. do 8. razreda Osnovne škole Krapinske Toplice sa svojim su razrednicima i učiteljima obilježili Dane kruha i plodova zemlje.

 

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Sonja Kuštan  datum: 18. 10. 2017. 09:40

Jumicar

Naša škola je domaćin prometne kulture za najmlađe-Jumicar.
Program prometne kulture namijenjen je 2. razredima, najmlađe se uči preventivnim aktivnostima u kojoj je glavni cilj razvijanje dječje svijesti o opasnostima cestovnog prometa. U programu smo već drugu godinu, a ove godine je sudjelovalo preko 90 učenika. Partnerska škola nam je bila Sveti Križ Začretje. 
U svečanom dijelu podjele vozačkih dozvola sudjelovala je zamjenica župana Jasna Petek.
Projekt je u suradnji sa Ministarstvom obrazovanja, Ministarstva unutarnjih poslova, Agencije za odgoj i obrazovanje, Crvenim križom i Hrvatskom vatrogasnom zajednicom.
Slike možete pogledati u fotogaleriji ovdje.
  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 17. 10. 2017. 19:08

Natječaj za učitelja matematike Vijest ima dokument u privitku

U privitku je su detalji o natječaju za učitelja matematike.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 17. 10. 2017. 19:04

MonoK@ u Krapinskim Toplicama

U našem je mjestu ove godine po drugi put održan festival monodrame MonoK@. Mještani Krapinskih Toplica, kao i svi ostali ljubitelji kazališnih dasaka, mogli su uživati u šest vrhunskih predstava koje su izvedene u Domu kulture od 9. do 14. listopada. Učenici sedmih i osmih razreda naše škole pogledali su predstavu Profesore, dajte dva u izvedbi mladoga glumca Matka Elezovića čijom su izvedbom bili oduševljeni te su ga zadušno nagradili srdačnim pljeskom tijekom izvedbe i po njenom završetku.

  :: opširnije :: 


objavio: Sonja Kuštan  datum: 16. 10. 2017. 13:37

Dan kruha Vijest ima dokument u privitku

U petak, 13.10.2017. su učenici nižih razred obilježili Dan kruha-dan zahvalnosti za plodove zemlje.

Povodom obilježavanja tog dana održane su razne recitacije i igrokazi u kojima su sudjelovali učenici PŠ Gregurovec i OŠ Krapinske toplice. Prikazana je i power point prezentacija aktivnosti učenika vezanih uz obilježavanja Dana kruha koje su proveli proteklih mjesec dana.

Treći a i b razred su sa svojim učiteljicama brali kukuruz, a drugi a i b je kasnije taj kukuruz ružio. Prvi razred je otišao u mlin s tim kukuruzom, a četvrti je mjesio tijesto i radio ukusne slastice u kojima su kasnije svi učenici nižih razreda zajedno sa svojim učiteljicama uživali.

 

Sve fotografije i aktivnosti djece se mogu vidjeti u priloženoj datoteci.

  :: opširnije :: 


objavio: Marcela Varga  datum: 13. 10. 2017. 12:00

Školski kros

 

 

 

 

 

 

 

12.10. u našoj školi održan je školski kros.


Sudjelovalo je oko 300 učenika, a rezultati po kategorijama su:


3.i 4.r

ž -  1. Jana Bogović, 2.Dora Vrbas, 3. Marta Krklec
m - 1. Maks Kušer, 2. Jan Radovečki, 3. Ivano Horvatec


5.i 6.r.

ž -   1.Leona Šoštarko 2. Mihaela Kramarić, 3. Gabrijela Halapir

m -  1. Luka Mušica, 2.Luka Ružak, 3. Neven Očić


7.i 8.r. 

ž -  1. Lidija Mušica, 2. Ivana Prežigalo, 3. Tena Stepić
m - 1. Tomislav Zrinski, 2. Karlo Ilijaš,3. Antonijo Bartol


Čestitke najboljima!

 

Fotogaleriju možete pogledati ovdje.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 13. 10. 2017. 10:58

Dan kruha Vijest ima dokument u privitku

U petak, 13.10.2017. su učenici nižih razreda proslavili Dan kruha-dan zahvalnosti za plodove zemlje. 

Održani su razni igrokazi u kojima su sudjelovali učenici iz PŠ Gregurovec i OŠ Krapinske Toplice. Osim igrokaza i recitacija, prikazana je i power point prezentacija u kojoj su se nalazile razne aktivnosti učenika koje su proveli protekli tjedan, a bile su vezane uz Dan kruha.

Treći a i b razred su zajedno sa svoji učiteljicama brali kukuruz, drugi a i b razred ga je ružio, prvi a i b razred su otišli sa tim kukuruzom u mlin i posjet učenicima u PŠ Gregurovec, a četvrti razred je mjesio tijesto i pravio ukusne slastice u kojima su svi učenici nižih razreda kasnije uživali.

  :: opširnije :: 


objavio: Marcela Varga  datum: 13. 10. 2017. 09:00

NA T J E Č A J za popunu radnih mjesta Vijest ima dokument u privitku

U privitku se nalaze uvjeti natječaja.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 9. 10. 2017. 19:13

NATJEČAJ ZA STRUČNO OSPOSOBLJAVANJE BEZ ZASNIVANJA RADNOG ODNOSA Vijest ima dokument u privitku

U privitku se nalaze uvjeti natječaja.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 9. 10. 2017. 19:12

Vijećnici OŠ Krapinske Toplice u posjetu načelniku Općine Krapinskih Toplica gospodinu Ernestu Svažiću

Vijeće učenika

 

Vijećnici OŠ Krapinske Toplice i načelnik Općine Krapinske Toplice razgovarali su kako život djece u mjestu i okolnim selima učiniti ugodnijim, sigurnijim i zabavnijim.

Učenike je prvenstveno zanimala sigurnost u prometu, obilježavanje pješačkih prijelaza, sigurnija regulacija prometa oko OŠ i uređenje dodatnih dječjih igrališta u mjestu. Gospodin Ernest Svažić objasnio je učenicima na koji se način može riješiti pojedina probematika i koliko će trebati vremena za realizaciju pojedinog projekta.  

  :: opširnije :: 


objavio: Marcela Varga  datum: 6. 10. 2017. 11:01

Zbor malih pjesnika Zlatar 2017

Dani kajkavske riječi

48. ZBOR MALIH PJESNIKA ZLATAR 2017.

 

Diploma OŠ Krapinske Toplice,

a priznanje

učenici Lei Ružak

i voditeljici Miri Korbar

 

Učenica Lea Ružak iz VI.b razreda sudjelovala je na 48. zboru malih pjesnika u Zlataru koji je održan 30. rujna 2017. godine u osnovnoj školi Ante Kovačića u Zlataru.

Od ukupno 382 pjesme Prosudbena komisija u sastavu prof. Željka Horvat-Vukelja, prof. dr. sc. Joža Skok, dr. sc. Ivo Kalinski i prof. Ivančica Tomorad, odabrala je za javno izvođenje i tisak u zbirci 50 pjesama, 50 autora iz 43 škole.

Lea je krasnosnovila pjesmu Moja domovina i po njenoj pjesmi je nazvana prva tematska cjelina u zbirci.

Njezina mentorica je učiteljica Mira Korbar.

Pjesmu i slike s dodjele diploma možete vidjeti klikom na Opširnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 2. 10. 2017. 09:18

Učenici PŠ Mala Erpenja veselo su se vratili u svoje školske klupe. Vijest ima dokument u privitku

Dobro su se odmorili tijekom ljeta pa su već u prvom tjednu nove školske godine uredili svoje dvorište. Pronašli su i malog ježa kojem su napravili kućicu. Spremno su dočekali jesen, a njenim su se plodovima zasladili i ukrasili školu.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Čavlek  datum: 1. 10. 2017. 21:30

Školski kurikulum i GPP

Za pristup Školskom kurikulumu i GPP-u možete kliknuti ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 20. 9. 2017. 10:51

OŠ Krapinske Toplice domaćin 19. škole medijske kulture dr. Ante Peterlić Vijest ima dokument u privitku

Naša je škola izuzetno ponosna što je ove godine bila domaćinom 19. školi medijske kulture dr. Ante Peterlić. Stotinjak polaznika ove škole iz cijele Lijepe Naše, zaljubljenika u film i medije te sve što je vezano uz njih, sudjelovalo je u njenom radu od 18. do 28. kolovoza u našem mjestu. Predavanja i radionice vodili su priznati hrvatski filmski stručnjaci.  U nekima od programa i radionica sudjelovale su i učiteljice pripravnice iz naše škole: Ivana Filipec, Valentina Ilić, Jelena Kolenko, Marija Plečko, Željka Sinković te učiteljica hrvatskog jezika Sonja Kuštan

U radionici za radioigru sudjelovali su i učenici naše škole: Jakov Halapir, Emma Ljubičić, Matija Alojz Stuhne, Mark Petrač i Kruno Žnidarić. 

Slike iz Škole medijske kulture možete vidjeti ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Sonja Kuštan  datum: 15. 9. 2017. 17:39

Početak školske godine

Poštovani učenici i učitelji!

Na početku smo nove nastavne godine 2017./2018.

 Još jednom vas pozdravljam i želim ugodan početak stvaranja znanja i vještina kroz predmete.

Poštovanim učiteljima želim strpljenje u radu, ne samo da budu uzor svoga zvanja nego da budu izvrsni motivatori za poticanje u radu vas učenika.

Tijekom ljeta uredili smo park iznad škole , kao i sanitarni prostor; stoga vas molim vas da čuvate sve što je učinjeno da bi vama boravak u školi bio što ugodniji.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 7. 9. 2017. 08:34

Obavijesti

Dragi učenici, polako završavaju ljetni praznici i približava se početak još jedne školske godine. Nadamo se da ste se odmorili i da ste spremni za novi početak.

Nastava počinje u ponedjeljak, 4.rujna 2017.god.prema već objavljenom rasporedu, a učenici će imati dva sata sata razrednika. 

 Za sve učenike Općina Krapinske Toplice je osigurala  Likovne mape, koje vas čekaju u školi.

 
Nabava nastavnog materijala za učenike težeg imovinskog stanja je u tijeku stoga  molimo roditelje za strpljenje. Svi materijali će biti nabavljeni do početka ili na samom početku nastavne godine. 
 
Prijevoz učenika će se odvijati kao i do sada, prema istom  rasporedu i istim uvjetima.
 
 
 
  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 28. 8. 2017. 16:11

Grupni roditeljski sastanak za učenike 5. razreda

Grupni roditeljski sastanak za sve 5. razrede održati će se 11.9.2017. u 17:00 u prostorijama OŠ Krapinske Toplice.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 28. 8. 2017. 09:37

Početak nastave u OŠ Krapinske Toplice, PŠ Gregurovec i PŠ Mala Erpenja

Nastava u šk. god. 2017./18. počinje u ponedjeljak, 4.9.2017. prema sljedećem rasporedu.

OŠ Krapinske Toplice

Učenici 5.-8. r:  Dolazak - 8:00  Odlazak autobusa - 10:00

A smjena: Dolazak 8:00  Odlazak autobusa - 10:00

B smjena: Dolazak 12:30  Odlazak autobusa - 14:15

1. r. - Učenici zajedno s roditeljima u 9:00

PŠ Mala Erpenja

Svi učenici dolaze u 8:00

PŠ Gregurovec

1. r. - Dolazak u 9:00

3. r. - Dolazak u 8:30

2./4. r. - Dolazak u 8:00

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 28. 8. 2017. 09:31

Dan Škole Vijest ima dokument u privitku

Dana 9. lipnja 2017. u Domu kulture obilježena je 171. godišnjica školstva u Krapinskim Toplicama i 50. godišnjica odvijanja nastave u sadašnjoj zgradi.
   Našu školu, koja se sastoji od matične i dviju područnih škola, polaze 392 učenika koji su podijeljeni u 21 razredni odjel. Nastava je stručno zastupljena i provode je kvalificirani i kvalitetni učitelji.
Tijekom ove školske godine naši učenici postigli su mnoštvo zapaženih uspjeha uz pomoć svojih mentora.
Sudjelovali smo na mnogim natjecanjima i smotrama, prezentirali smo rad škole i učitelja te našeg mjesta u cjelini. Danas ujedno svečano obilježavamo obnovu zlatnog  Eko statusa škole .
Sudjelovali smo na Državnim natjecanjima iz krosa, plivanja, Modelarskoj ligi i natjecanju iz tehničke kulture. Najuspješniji mentori su Ivan Čavlek i Željko Fort.
Naše marljive učiteljice poticale su učenike na različite kreativne sadržaje te smo sudjelovali u natjecanjima iz matematike Klokan bez granica, Mathfestu i Međunarodnom natjecanju iz engleskog jezika Hippo. Učiteljice mentorice bile su Viktorija Dimec Bračun, Tanja Turk, Lidija Fink i Martina Kunštek Smiljanec.   
Zahvaljujem svima uključenima u program obilježavanja Dana škole, a posebno Marti Turkulin Horvat, Sonji Kuštan, Marceli Varga te Sonji Labaš, kao i svima koji su se trudili obogatiti naš ambijent.
Zahvaljujem Krapinsko-zagorskoj županiji, osnivaču, na čelu sa županom g. Željkom Kolarom na potpori i kvalitetnoj suradnji.
ravnatelj
Samson Štibohar
  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Vrankić  datum: 13. 6. 2017. 13:58

Dan škole

 

 

D A N   Š K O L E

09.06.2017.

 

 

 

Program svečanosti:

 

17,00  -   program Dana Škole i podizanje zelene zastave

 

program učenika :

 - glazbeno scenski nastup

 - kviz učenika

 - eko himna

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 7. 6. 2017. 13:25

Plastičnim čepovima do skupih lijekova

Učenici OŠ Krapinske Toplice  ove su se godine prvi put uključili u humanitarnu akciju prikupljanja plastičnih čepova za pomoć oboljelima od teških malignih bolesti.

Učenici su prikupili ukupno 156,50 kg čepova koji su poslani u  Udrugu oboljelih od leukemije i limfoma u Čakovcu.

Hvala svim sudionicima koji su prepoznali vrijednost akcije.

 

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 5. 6. 2017. 11:36

Ekipa OŠ Krapinske Toplice osvojila 2. mjesto na Državnoj razini Modelarske lige

Državna razina Modelarske lige 2016./2017. održana je od 26. do 28. svibnja 2017. u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Ekipa OŠ Krapinske Toplice u sastavu: Petar Husak Kuhar, Krešo Besednik i mentor Ivan Čavlek osvojila je 2. mjesto u konkurenciji 22 ekipe. Kao nagradu osvojili smo modelarski stroj Unimat 1 Basic u protuvrijednosti 2000 kn.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 31. 5. 2017. 13:15

Učenici OŠ Krapinske Toplice osvojili 1. mjesto u ekipnom natjecanju Modelarska liga

U OŠ Janka Leskovara u Pregradi, 10. svibnja održana je županijska razina Modelarske lige. Učenici Petar Husak Kuhar (7. razred) i Krešo Besednik (8. razred), uz mentorstvo učitelja tehničke kulture Ivana Čavleka, osvojili su 1. mjesto u konkurenciji 10 ekipa koje su sudjelovale ove godine u navedenom natjecanju. Time su stekli pravo sudjelovanja na  Državnom natjecanju koje organizira Hrvatska zajednica tehničke kulture od 26. do 28. svibnja 2017. u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 11. 5. 2017. 16:41

Naši trkači odlični na Državnom prvenstvu u krosu

Dana  8. i 9. svibnja održano je u Poreču Prvenstvo Hrvatske za učenike osnovnih i srednjih škola u krosu. Naša je škola učestvovala sa čak tri ekipe koje su kao županijski prvaci stekle pravo nastupa. Kao i uvijek naši su trkači postigli odlične rezultate.

U kategoriji učenika 5. i 6. razreda ekipa u sastavu IVAN KUČKOVEČKI , LUKA MUŠICA , LUKA RUŽAK i JOSIP PETEK osvojila je šesto mjesto između 21 ekipe.

U kategoriji učenica 5. i 6. razreda ekipa u sastavu TENA STEPIĆ , MARTINA JAKOPLIĆ , LUCIJA KLJUČEVIĆ i PETRA KOS bila je sedma.

U kategoriji učenica 7. i 8. razreda ekipa u sastavu LIDIJA MUŠICA , NIKOLINA KOVAČIĆ i IVANA PREŽIGALO osvojila je peto mjesto.

ČESTITIKE !!!

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Fort  datum: 11. 5. 2017. 10:27

Ljepota kristalnih ploha

Slikovni rezultat za ljepota kristalnih ploha

Učenice 8. a razreda Lana Halapir, Laura Pogačić i Barbara Salatko po prvi puta sudjelovale su na natjecanju Ljepota kristalnih ploha, u organizaciji Hrvatske udruge kristalografa i Hrvatske kristalografske zajednice u suradnji s Plivom. Na natjecanju je sudjelovala više od 500 učenika osnovnih i srednjih škola. Naše učenice su osvojile 10. mjesto u kategoriji RAST KRISTALA ORGANSKE SOLI. Rezultate natjecanja možete pogledati na poveznici http://www.pliva.hr/press-kutak/novosti/clanak/1196/Rezultati-najtecanja-Ljepota-kristalnih-ploha.html.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Vrankić  datum: 8. 5. 2017. 21:38

ODLAZAK EKIPA NA DRŽAVNI KROS

Zamjenica župana Jasna Petek ispratila je tri ekipe Osnovne škole Krapinske Toplice na Državno natjecanje iz Krosa . Državno natjecanje je u Poreču 8. I 9. 05.2017. Na državno natjecanje plasirale su se dvije ženske ekipe i jedna muška. Sa mentorom prof. Željkom Fort.

Županija je školskoj ekipi donirala pamučne majce za trčanje.

Zahvaljujemo osnivaču na potpori ne samo u sportskom dijelu obrazovanja, škola je ove godine sanirala krov u cijelosti, napravljene su požarne ljestve za siguran ulaz na krov. Osigurana su nam sredstva za sanaciju WC-a u prizemlju školske zgrade.

Zahvaljujemo potpori županije i angažmanu zamjenice župana Jasni Petek. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 8. 5. 2017. 10:58

50. godišnjica umjetničkog rada spisatelja Ladislava Prežigalo

Osnovna škola krapinske Toplice sudjelovala je na proslavi 50 godišnjice umjetničkog rada umjetničkog stvaralaštva spisatelja Ladislava Prežigala u Festivalskoj dvorani Krapina.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 8. 5. 2017. 09:27

KLOKAN BEZ GRANICA 2017.

 

 

Pod pokroviteljstvom Hrvatskog matematičkog društva 23. ožujka 2017. godine u našoj je školi održano međunarodno matematičko natjecanje Klokan bez granica. Na natjecanju je sudjelovalo 75 učenika od drugog do osmog razreda. 

 

 

 

Među 10% najboljih u Republici Hrvatskoj plasirali su se:

Ivan Fučar i Josip Kozina (Pčelice - 2. razred)

Ana Špoljar (Leptirići - 3. razred)

Eva Veček (Ecolier - 5. razred)

Jan Pocrnčić i Laura Vuglec (Benjamin - 6. i 7. razred)

Matija Alojz Stuhne (Cadet - 8. razred)

Čestitamo!

  :: opširnije :: 


objavio: Viktorija Dimec Bračun  datum: 7. 5. 2017. 22:22

PROLJETNE RADIONICE Vijest ima dokument u privitku

 

 

PROLJETNE RADIONICE ZA DAROVITE, TALENTIRANE I MOTIVIRANE UČENIKE

                                                  

20. travnja 2017.  u našoj školi

su održane radionice

za darovite, talentirane i motivirane učenike

U radionice se uključilo  30 učenika od 4. do 8. razreda

koji su se družili, zabavili, ali i naučili nešto novo.

HOKUS - POKUS : FIZIKA I KEMIJA

Voditelj radionice : Ivan Vrankić, učitelj fizike i kemije 

Cilj radionice :  kroz mnoštvo zanimljivih i veselih pokusa otkriti svijet oko  nas i približiti pojave u prirodi kroz znanstveno istraživanje, te kod učenika potaknuti mnoga pitanja.Kod učenika se poticao timski rad, a izvodili su ove pokuse: „Nevidljivo pismo“, „ Slonova pasta“, „Erupcija vulkana“, „Što su polimeri“, „Odgonetni sadržaj bočica“, „Prah na površini vode“.

IZRADA KVIZOVA : ONLINE PLATFORMA KAHOOT 

Priprema i vođenje: Viktorija Dimec Bračun i Tanja Turk, učiteljice matematike

Nakon što su učiteljice upoznale učenike s Kahoot platformom, učenici su u timovima odigrali pripremljen kviz koji se sastojao od logičkih i zabavnih pitalica. U drugom dijelu učenici su sami izrađivali kvizove iz područja koja su ih najviše zanimala. 

U privitku možete pogledati nekoliko slika s radionica. 

  :: opširnije :: 


objavio: Tanja Turk  datum: 26. 4. 2017. 17:33

Obilježavanje Cvjetnice

Povodom Cvjetnice, u subotu  08.04.2017. u parku Bolnice, Društvo Naša djeca Krapinske Toplice pripremilo je prigodnu prodaju maslinovih grančica i rezanog cvijeća. Prikupljena sredstva biti će utrošena za uređenje dječjeg igrališta kod osnovne škole, stoga se zahvaljujemo svima koji su došli i podržali ovu humanitarnu akciju!

Učenička zadruga OŠ Krapinske Toplice „Zvirek veselja“ također je sudjelovala u akciji. Prodavali smo sadnice cvijeća i proizvode naše zadruge. Vrlo smo raznoliki u našoj ponudi proizvoda jer u radu sudjeluje više sekcija (keramika, rukotvorine, drveni proizvodi, mirisne svijeće,...).

Ovim putem željeli bismo se zahvaliti  DND Krapinske Toplice za organizaciju svih dosadašnjih akcija i mogućnosti da zadruga prodajom svojih proizvoda ostvaruje određene prihode iz kojih financiramo svoj rad.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 10. 4. 2017. 11:36

Natječaj Vijest ima dokument u privitku

NATJEČAJ
za popunu radnog mjesta


   
Spremač/ica/kuhar/ica
 – 1 izvršitelj na puno neodređeno radno vrijeme- mjesto rada PŠ Gregurovec   ½ radnog vremena spremačica, ½ radnog vremena kuharica, radno vrijeme dvokratno: od  6,00 do 10,00,  od 13,30 do 17,30

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 10. 4. 2017. 10:26

JAVNA AKCIJA PROMOCIJE VOLONTERSTVA U KRAPINSKIM TOPLICAMA

U petak 7.4. u Krapinskim Toplicama održana je javna akcija usmjerena promociji dobrobiti volonterstva i lokalnih volonterskih aktivnosti. Akcija se provela u sklopu projekta Volonterski centar VolontirAJMO koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a Društvo Naša djeca Zabok partner je na projektu Mreži udruga Zagor.

Organizirane su igre za djecu iz Osnovne škole Krapinske Toplice i Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice.

Zabavne igre pripremilo je Društvo Naša djeca Zabok, a proveli su ih vrijedni volonteri i volonterke Volonterskog kluba Gimnazije AGM: Anamaria, Klara, Sara, Nina, Sara, Mia, Tea, Silvio, Luka i Robert…Također je obilježen i Međunarodni dan zdravlja (7.4.) promičući tjelesno kretanje kroz igru.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 10. 4. 2017. 09:23

PROLJETNE RADIONICE

  :: opširnije :: 


objavio: Viktorija Dimec Bračun  datum: 9. 4. 2017. 14:51

59. državno natjecanje mladih tehničara

Najstarije i jedno od najbrojnijih natjecanja osnovnoškolaca održano je u Primoštenu od 29. do 31. ožujka po 59. puta. Na državnom natjecanju sudjelovalo je 249 učenika. Učenici se natječu u 12 područja: maketarstvu i modelarstvu, graditeljstvu, strojarskim konstrukcijama, obradi materijala, elektronici, elektrotehnici, automatici, fotografiji, modelarstvu uporabnih tehničkih tvorevina, orjentaciji i komunikaciji te robotici. Natjecanje se sastoji od tri dijela: pisane provjere znanja, izrade tehničke tvorevine i predstavljanja (prezentacije) tehničke tvorevine. Učenik Petar Husak Kuhar osvojio je 10. mjesto u području strojarske konstrukcije u konkurenciji 21 natjecatelja. Mentor učeniku je Ivan Čavlek, učitelj tehničke kulture.

Naša županija može se pohvaliti državnom prvakinjom u graditeljstvu. Taj izvrstan rezultat ostarile su učenica OŠ Sveti Križ Začretje Maja Profeta i mentorica Božena Belanović. Isto tako treba spomenuti Zvonka Koprivnjaka, učitelja tehničke kulture iz OŠ Janka Leskovara u Pregradi, koji je nositelj područja maketarstvo i modelarstvo, a ujedno je član Državnog povjerenstva za provedbu natjecanja.

                                                                                                                                                             Ivan Čavlek

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 5. 4. 2017. 12:18

Upisi u 1. razred 2017./2018. Vijest ima dokument u privitku

Pregledi  liječnika za  djecu  s upisnog područja

naše  škole obaviti će se 

 u prostoru OŠ Krapinske Toplice

 prema rasporedu utvrđenom

od strane  ureda državne uprave 

 

*raspored se nalazi u prilogu

 

Nakon obavljenog liječničkog pregleda, roditelji mogu isti dan upisati djecu u 1. razred.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 3. 4. 2017. 12:02

Dan narcisa

Zagorska liga protiv raka provodi humanitarni projekt u Krapinsko - zagorskoj županiji Dani narcisa 16. i 17. ožujka 2017. godine.

Učenici volonteri 7.  i 8.  razreda uključili su se u projekt prodaje narcisa.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 16. 3. 2017. 11:53

Državno natjecanje - plivanje

Čestitke plivačicama: Lari Lončarić, Magdi Slovenec, Marti Muraja, Lani Halapir i Mihaeli Kramarić na osvojenom 1.mjestu ekipno.

Naše plivačice su osvojile vrlo visoke rezultate i u ostalim disciplinama.

Tako je 1.mjesto - prsno, osvojila Lara Lončarić,

2.mjesto - leptir,  osvojila je Lana Halapir,

4.mjesto - leđno, osvojila je Magda Slovenec, a 7.mjesto Marta Muraja,

 dok je u disciplini slobodno, 26.mjesto osvojila  Mihaela Kramarić.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 16. 3. 2017. 11:41

Županijsko Natjecanje iz hrvatskog jezika

U OŠ Đure Prejca u Desiniću održano je županijsko Natjecanje iz hrvatskog jezika, 6.ožujka 2017. Iz naše škole plasirala se Lana Ružak, učenica 7.b razreda. Od ukupno 14 natjecatelja osvojila je 4. mjesto. Za natjecanje ju je pripremala njezina mentorica Mira Korbar, učiteljica hrvatskog jezika.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 13. 3. 2017. 10:48

Posjet učenika osmih razreda Vukovaru

U sklopu obrazovnih aktivnosti, Javna ustanova „Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar“ provodi projekt „Posjet osmih razreda Vukovaru“. Učenici osmih razreda OŠ Krapinske Toplice posjetili su Vukovar 2. i 3. ožujka. Prvog dana slušali smo predavanja „Domovinski rat“ i „Bitka za Vukovar“ te smo posjetili Gradski muzej Vukovar i  Muzej Vučedolske kulture. Večer su učenici i njihovi pratitelji proveli u disko klubu. Tijekom drugog dana posjetili smo memorijalne lokacije na širem području grada Vukovara: Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, Spomen-obilježje „Vodotoranj“, Spomen obilježje „Kukuruzni put“, Središnji križ na ušću Vuke u Dunav, Mjesto sjećanja – Vukovarska bolnica 1991., Masovna grobnica Ovčara, Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti,  Memorijalni centar Domovinskoga rata smješten u prostorima bivše vojarne). Posjet smo završili Školom mira i kvizom za učenike.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 8. 3. 2017. 08:43

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture

U sklopu 59. natjecanja mladih tehničara održano je 3. ožujka 2017. natjecanje na županijskoj razini u Pregradi. Učenici OŠ Krapinske Toplice sudjelovali su na natjecanju u pet kategorija.

Ostvareni su sljedeći rezultati:

U kategoriji maketarstvo i modelarstvo (5. razred) Lorena Ovčarić osvojila je 7. mjesto.

U kategoriji strojarske konstrukcije (7. razred) Petar Husak Kuhar osvojio je 1. mjesto.

U kategoriji obrada materijala (7. razred) Luka Horvat osvojio je 3. mjesto.

U kategoriji elektronika (8. razred) sudjelovala su dva učenika. Jurica Plahutar  osvojio je 3. mjesto, a učenik Marko Kerep 2. mjesto.

U kategoriji modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina učenik 6. razreda Leonardo Očić osvojio je 3. mjesto.

Učenik Petar Husak Kuhar osvajanjem 1. mjesta stekao je pravo sudjelovanja na državnom natjecanju koje će  se ove godine održati u Primoštenu od 29. do 31. ožujka.

Čestitam svim učenicima koji su ove godine sudjelovali na školskoj i županijskoj razini natjecanja.

                                                                       Ivan Čavlek, učitelj tehničke kulture

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 8. 3. 2017. 08:43

HIPPO 2017

HIPPO 2017.

U subotu, 04. ožujka u našoj školi održano je Međunarodno Hippo natjecanje iz engleskoga jezika. Učenici od 5. do 8. razreda natjecali su se u tri kategorije, ovisno o godini rođenja, a provjeravalo se razumijevanje čitanjem i slušanjem. Rezultati će biti poznati naknadno.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 4. 3. 2017. 11:31

Maškare

Dana 28.veljače 2017.godine Društvo Naša djeca Krapinske Toplice u suradnji s DV Maslačak, Centrom za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice i OŠ Krapinske Toplice organiziralo je fašničku povorku kroz mjesto.

Nakon povorke organiziran je kratak fašnički program u parku te međusobno druženje učenika.  Proglašene su najuspješnije maske, a svi sudionici dobili su nagradne pakete.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 4. 3. 2017. 08:17

Županijsko natjecanje iz Kemije Vijest ima dokument u privitku

Domaćin županijskog natjecanja iz Kemije

ove godine je OŠ Krapinske Toplice,a u privitku možete pronaći hodogram natjecanja

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 1. 3. 2017. 10:54

Školsko natjecanje iz tehničke kulture Vijest ima dokument u privitku

U petak 3. veljače 2017. održano je školsko natjecanje iz tehničke kulture. Natjecanje je održano u 6 kategorija: maketarstvo i modelarstvo, obrada materijala, strojarske konstrukcije, elektrotehnika, elektronika i modelarstvo uporabne tehničke tvorevine. Sudjelovalo je 10 učenika a ostvarene rezultate možete vidjeti u priloženoj tablici. Svi prvoplasirani u kategoriji biti će pozvani na županijsko natjecanje. U slučaju ograničenog broja sudionika presudan je broj bodova ostvaren na pismenoj provjeri znanja (18 bodova ili 60%).

Čestitam pobjednicima.

Rezultate pogledajte u priloženom dokumentu.

Ivan Čavlek, učitelj tehničke kulture

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 6. 2. 2017. 08:35

SLUŽBENO OTVORENJE POČETKA PROVEDBE SOCIJALNE USLUGE POLUDNEVNOG BORAVKA PRI OSNOVNOJ ŠKOLI KRAPINSKE TOPLICE, 3.2.2017.

U suradnji s Krapinsko – zagorskom županijom, lokalnim centrima za socijalnu skrb i svim osnovnim školama na području Krapinsko – zagorske županije izvršenom inicijalnom procjenom potreba za socijalnim uslugama u našoj županiji kao najpotrebitija socijalna usluga za djecu i mlade u riziku pokazala se usluga poludnevnog boravka u školi pa smo ove školske godine, osim odgojne skupine poludnevnog boravka pri Osnovnoj školi Stubičke Toplice, otvorili i jednu skupinu poludnevnog boravka pri Osnovnoj školi Krapinske Toplice.  Poludnevni boravak pri Osnovnoj školi Krapinske Toplice je specifičan po tome što se odvija samo jedan dan u tjednu  i to petkom u poslijepodnevnim satima (nakon nastave) za učenike predmetne nastave  koji su od strane stručne službe škole procijenjeni da su u potrebi za uključenjem u uslugu poludnevnog boravka u školi. Osnovna škola Krapinske Toplice nam je osigurala odgovarajući prostor u školi za provedbu te usluge, a Odgojni dom Bedekovčina je taj prostor opremio potrebnim namještajem i opremom te osigurao dvije stručne djelatnice koje provode program poludnevnog boravka pri Osnovnoj školi Krapinske Toplice: Josipu Sinković, dipl. soc. radnicu i Maju Meić, dipl. socijalnu pedagoginju.

                Usporedo s uslugom poludnevnog boravka za roditelje djece uključene u jednodnevni poludnevni boravak pri Osnovnoj školi Krapinske Toplice, s nadležnim Centrom za socijalnu skrb Zabok smo dogovorili i provedbu usluge savjetovanja i pomaganja obitelji koju smo počeli provoditi u 2. polugodištu ove školske godine. Provedeći uslugu poludnevnog boravka u školi prepoznali smo potrebu paralelnog rada s roditeljima djece uključene u poludnevni boravak, a to smo upravo počeli i realizirati provedbom usluge savjetovanja i pomaganja obitelji. U poludnevnom boravku pri Osnovnoj školi Krapinske Toplice imamo trenutno 9 korisnika te se za obitelji svih 9 korisnika provodi usluga savjetovanja i pomaganja obitelji. Provedbom usluge savjetovanja i pomaganja obitelji roditeljima se omogućuje pomoć u unapređenju roditeljskih i odgojnih vještina, psihosocijalna podrška, kao i pomoć u rješavanju obiteljskih problema. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 6. 2. 2017. 08:28

Javni poziv - spremačica Vijest ima dokument u privitku

JAVNI POZIV

VANJSKIM PRUŽATELJIMA USLUGA ČIŠĆENJA I ODRŽAVANJA ZGRADA,

 SPREMANJA OBROKA

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 24. 1. 2017. 17:12

Odluka Vijest ima dokument u privitku

Odluka Školskog odbora o imenovanju ravnatelja

OŠ Krapinske Toplice

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 17. 1. 2017. 20:18

Projekt "Zalogajček"

Projekt „Zalogajček“ namijenjen je djeci uključenoj u osnovnoškolski program na području Krapinsko-zagorske županije koja žive u riziku od siromaštva.

Cilj provedbe projekta „Zalogajček“ je osigurati pružanje nefinancijske pomoći u obliku redovnog primanja obroka u sklopu školske prehrane. Uz nositelja projekta, Krapinsko-zagorsku županiju, u projekt je uključeno ukupno 29 osnovnih škola te Grad Krapina i Općina Stubičke Toplice.

Svaki partner je odredio koordinatora koji će biti zadužen za praćenje provedbe projekta na razini određene osnovne škole, koji će komunicirati s razrednicima i nastavnim osobljem, djecom i roditeljima kako bi utvrdio da li se status djece promijenio. Koordinator u našoj školi je Bernardica Kuntić. Vodit će se računa o promjenama statusa kroz školsku godinu te će se temeljem diskrecijske ocjene škole, djeca ili dodatno uključivati u program ili isključiti iz programa.

Projekt se financira iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije, započeo je 29.8.2016. i završava 28.8.2017., a ukupna mu je vrijednost 702.575,78 kuna.

Opširnije na web stranici Županije: Projekt "Zalogajček"

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 12. 1. 2017. 13:25

Božićna čestitka

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 24. 12. 2016. 10:24

Božićna priredba

Učenici OŠ Krapinske Toplice su zajedno sa svojim mentoricama osmislili prigodan program

 te svečano obilježili nadolazeći Božić

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 24. 12. 2016. 10:04

Božić u Gregurovcu

 

U iščekivanju Božića i zimskih praznika

učenici 2.i 4. razreda PŠ Gregurovec

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 24. 12. 2016. 09:53

Nikolinje

Članovi Dramske skupine viših razreda naše škole sa svojom su voditeljicom, učiteljicom hrvatskog jezika Sonjom Kuštan, povodom blagdana Svetoga Nikole posjetili učenike u bolničkoj školi i izveli predstavu Budi i ti sveti Nikola. Djeca iz obje škole tako su osjetila radost i ljepotu druženja te na najljepši način obilježila ovaj omiljeni dječji blagdan.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 7. 12. 2016. 10:16

Turnir čovječe ne ljuti se

Turnir čovječe ne ljuti se 

Ove godine prvo mjesto osvojio je Karlo Ljubej i pizze, donacija pizzerie Servus idu u 8.a.

Drugo mjesto i kremšnite u slastičarnici  Lucija osvojio je Antonio Mišković  za  8.c

Treće mjesto i slatkiše za svoj 1.a hrabro je osvojio Borna Fink.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 6. 12. 2016. 21:08

Mala nagrada Gjalski

                                Mala nagrada Gjalski

I ove su godine naši učenici svojim proznim radovima sudjelovali na prestižnom natječaju za Malu nagradu Gjalski.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 2. 12. 2016. 14:39

Toplička bajka

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 24. 11. 2016. 12:09

Natječaj Vijest ima dokument u privitku

U privitku se nalazi natječaj

za izbor i imenovanje

ravnatelja OŠ Krapinske Toplice

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 24. 11. 2016. 12:08

Sjećanje na Vukovar u PŠ Gregurovec

 

U spomen na žrtvu Vukovara učenici 2. i 4. razreda

PŠ Gregurovec sa učiteljicom Gordanom Korunda

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 19. 11. 2016. 18:31

Dan sjećanja na Vukovar

Učenici i djelatnici OŠ Krapinske Toplice su obilježili Dan sjećanja na Vukovar prikladnom prezentacijom i paljenjem svijeća na školskom igralištu.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 18. 11. 2016. 11:58

Dan kruha

 

 

Dan kruha u 1.b i 2.b razredu

OŠ Krapinske Toplice

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 2. 11. 2016. 21:43

Posjet Zagrebu

 

Učenici PŠ Gregurovec i četvrti razredi  OŠ Krapinske Toplice

posjetili su glavni grad Republike Hrvatske

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 2. 11. 2016. 21:19

Dani kruha u PŠ Gregurovec

 

 

Učenici PŠ Gregurovec

obilježili su Dan kruha, a kako je to izgledalo

možete pogledati u nastavku.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 2. 11. 2016. 21:08

Naša škola ponovno dominirala na Županijskom krosu Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Fort  datum: 27. 10. 2016. 20:08

Monok@

 

U Krapinskim Toplicam održan je

prvi Festival monodrame

MONOK@

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 26. 10. 2016. 21:37

Čitam 100 na sat sa Sanjom Pilić

 

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige,

Općinska knjižnica Krapinske Toplice

organizirala je  književni susret

za učenike drugih razreda

i učenike PŠ Mala Erpenja.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 26. 10. 2016. 15:39

Čitam 100 na sat

 

ČITAMO 100 NA SAT U OPĆINSKOJ KNJIŽNICI KRAPINSKE TOPLICE

21. LISTOPADA 2016.

 

 

9.30  -  Priče o zečiću Karlu čitaju predškolci i odgojiteljice iz Dječjeg vrtića Maslačak

11.00  -  Priče o Maši čitaju autorica Sanja Pilić i učenici drugih razreda OŠ Krapinske Toplice

13.30  -  Priče o zmajiću Kokosu čitaju učenici i  učitelji iz Centra za odgoj i obrazovanje Krapinske Toplice

 

ČITAMO 100 NA SAT U SLASTIČARNICI LUCIJA

18.00 – Čitamo priče za velike i male iz knjiga čiji se autori riječima igraju i šale...

-sudjeluju učenici i učitelji iz OŠ Krapinske Toplice

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 20. 10. 2016. 13:30

Jesen u PŠ Mala Erpenja

Učenici PŠ Mala Erpenja, 23. rujna veselo su dočekali jesen. Cijela škola mirisala je na plodove jeseni  i na kolače koje su ispekle mame. Pjevalo se, čitalo, pričalo i slikalo na temu – JESEN!

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 4. 10. 2016. 14:00

JUMICAR - program prometne kulture za najmlađe

Jumicar je danas posjetio OŠ Sveti Križ Začretje! Škola domaćin ugostila je i OŠ Krapinske Toplice, te OŠ Side Košutić, Radoboj, čiji su drugašići također bili uključeni u program.

Više o posjetu Jumicar-a možete pročitati i pogledati ovdje.

Klikom na Opširnije saznajte više detalja o samom programu.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 28. 9. 2016. 11:05

Prijedlog Vijest ima dokument u privitku

Poštovani,

u privitku se nalazi prijedlog Godišnjeg plana i programa rada škole i prijedlog Školskog kurikuluma za šk.god.2016./2017.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 16. 9. 2016. 10:40

Novosti

Poštovani roditelji  !

 

Nekoliko noviteta vezanih  uz  prehranu učenika u školi…

 

U školskoj kuhinji hrane se učenici čiji su  roditelji  sa Školom sklopili Ugovor o prehrani učenika u školi.(ugovor se potpisuje za školsku godinu 2016./2017.)


Sklapanje i otkazivanje Ugovora vrši se u tajništvu Škole. (postupak reguliran ugovorom)

 

Ugovor za tekuću školsku godinu ne mogu potpisati roditelji koji nisu podmirili svoje ugovorne obveze iz prošle školske godine.

 

 

Osnovna škola Krapinske Toplice uključena je u program „Shema školsko voće i povrće“.

Programom su obuhvaćeni svi učenici od 1. do 8. razreda.

Svrha programa je podjela voća i povrća jednom tjedno u nastavne dane.

Program financira Ministarstvo poljoprivrede i besplatno je za roditelje.

 

Osnovna škola Krapinske Toplice uključena je u   Program svježeg mlijeka u školama.

U program su uključeni učenici od 1. do 4. razreda čiji su roditelji potpisali suglasnost da žele da im dijete sudjeluje u programu.

Program financira Ministarstvo poljoprivrede i za roditelje je besplatno.

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 14. 9. 2016. 15:39

Obavijest o početku nastave

OBAVIJEST O POČETKU NASTAVE

 U ŠK.GOD. 2016./2017.

 

 

 

Nastava počinje u ponedjeljak 5.rujna 2016.god. prema sljedećem rasporedu:

1. razredi  u 9,00 sati,

A smjena u 8,00 sati,

B smjena u 12,30 sati,

viši razredi  u 8,00 sati,

PŠ Mala Erpenja  u  10,00 sati , 

PŠ Gregurovec -  2. i 4. razred u 8,00 sati, a

1. i 3. razred u 10 sati. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 28. 8. 2016. 21:28

Natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa Vijest ima dokument u privitku

U privitku se nalazi natječaj za stručno osposobljavanje bez zasnivanja radnog odnosa za

učitelja razredne nastave, m/ž, 2 izvršitelja, puno radno vrijeme, na određeno vrijeme 12 mjeseci.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 25. 8. 2016. 19:27

šk.god.2016./17.

Nastava će u novoj školskoj godini, 2016./2017., započeti 5. rujna 2016.god. prema naknadnom rasporedu.

Prvi roditeljski sastanak za  5.a  i  5.b razred održat će se 31. kolovoza  u 17 sati. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 12. 7. 2016. 15:59

Pjesnička nagrada

U gradskoj knjižnici Klanjec 7.lipnja 2016.godine održana je dodjela Pjesničke nagrade "Antun Mihanović" za domoljubnu poeziju.

Drugu nagradu za pjesmu Važno je znati gdje ti je dom dobila je Chiara Krtak, učenica VIII.r. OŠ Krapinske Toplice. Njezina mentorica je Mira Korbar, učiteljica hrvatskoga jezika.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 18. 6. 2016. 20:22

Sto sedamdeset godina školstva u našem mjestu

Ove smo godine obilježavajući Dan škole obilježili i 170. godinu školstva u Krapinskim Toplicama.

Kruna svih aktivnosti vezanih uz ovaj jubilej bila je naša priredba koja je održana na sam Dan škole, 9. lipnja 2016.

Učenici i njihovi učitelji i voditelji uložili su velik trud kako bi priredba bila posebna kao i ono što se njome proslavlja i u tome su, prema reakcijama drage nam publike, uistinu i uspjeli.

Fotogaleriju sa proslave Dana škole možete pogledati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 14. 6. 2016. 15:32

KAJ VU MATKI – MATKA U KAJU

Učenici petih, šestih i osmih razreda sudjelovali  su  u  radionici  pod  nazivom Kaj  vu  matki – matka  u  kaju. Podijeljeni u  grupe, učenici su rješavali matematičke zadatke  koje  je  za  njih osmislila učiteljica matematike  Viktorija  Dimec.  Rješenja zadataka učenici su spajali s odgovarajućim slovom te na taj način dobili ime i prezime pisca te naziv njegova djela. Učenici su  zatim prema  uputama učiteljice hrvatskog jezika Mire  Korbar  osmislili  vlastite pjesme. Neke od njih donosimo u nastavku.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 14. 6. 2016. 13:20

Zbirka i bilten

Pjesnička zbirka i bilten- poklon školi za rođendan

Kako bi obilježili Dan škole i 170. obljetnicu školstva u svome mjestu, učenici i učitelji naše škole ostvarili su dva zapažena projekta.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 13. 6. 2016. 21:32

Zagorski blues Vijest ima dokument u privitku

Povodom Dana škole u našoj su školi 8.lipnja u popodnevnim satima održane radionice za poticanje nadarenosti i kreativnosti.

Fotogaleriju možete pogledati ovdje, a klikom na opširnije pročitajte više o radionici i pogledajte radove učenika i učenica naše škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 13. 6. 2016. 21:12

Predavanje

U sklopu proslave Dana škole predavanje o komunikaciji između učenika, roditelja i učitelja  održala je gđa.Željka Butorac

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 12. 6. 2016. 21:17

Natječaj Vijest ima dokument u privitku

U prilogu se nalazi natječaj

za stručno osposobljavanje

bez zasnivanja radnog odnosa

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 7. 6. 2016. 11:54

Pravilnik

Dragi roditelji, 

prema Pravilniku o načinima, postupcima i elementima vrednovanja učenika u osnovnoj i srednjoj školi,  

(čl.14. st. 8), 

obavještavamo Vas da se u posljednjem tjednu nastavne godine ne organiziraju roditeljski   sastanci  i  individualni informativni   razgovori.


 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 5. 6. 2016. 14:28

170 GODINA ŠKOLSTVA U KRAPINSKIM TOPLICAMA

                                 

Za program proslave kliknite na Opširnije!

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 2. 6. 2016. 14:09

Odluka o posjetu Vukovaru Vijest ima dokument u privitku

Poštovani,

u privitku se nalazi odluka OŠ Krapinske Toplice o  posjetu učenika Memorijalnom centru  Vukovar.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 30. 5. 2016. 16:42

Donesena je odluka o upisu u srednje škole za šk.god. 2016./2017.

Donesena je odluka o upisu u srednju školu za školsku godinu 2016./2017. Sve informacije o upisima možete pronaći na stranici www.upisi.hr, gdje se učenici 8. razreda i prijavljuju u sustav.

Na navedenoj stranici je dostupna i odluka o upisima te Pravilnik o upisima.

Kako bi posjetili stranicu upisi.hr kliknite ovdje.

Prijava u sustav za upise još nije moguća, obavijest o tome će biti na navedenoj stranici, kao i na stranici škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 30. 5. 2016. 07:46

Ja zvijezda

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 18. 5. 2016. 14:43

Događanja u područnoj školi Mala Erpenja

22.4. 2016.učenici Područne škole Mala Erpenja ugostili su prijatelje iz bolničke škole.

Obilježili su Dan planeta Zemlje u veselom druženju i uz zanimljive radionice.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 12. 5. 2016. 12:05

Anketa

Klikni ovdje

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 9. 5. 2016. 08:54

MathFest 2016

 

Učenici naše škole osvojili prvo i drugo mjesto na ekipnom natjecanju iz matematike!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 3. 5. 2016. 16:39

Klokan bez granica

 

 

Na međunarodnom matematičkom natjecanju

Klokan bez granica među 10% najboljih u Republici Hrvatskoj uvrstili su se i učenici naše škole

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 3. 5. 2016. 16:30

Državno natjecanje u krosu - dječaci

 

ČESTITKE DRŽAVNIM PRVACIMA U KROSU!

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 26. 4. 2016. 18:04

Državno prvenstvo u krosu, Poreč

Muška ekipa je sudjelovala na državnom prvenstvu u krosu koje se održalo u Poreču i osvojila prvo mjesto.

Čestitamo!!

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 25. 4. 2016. 16:54

Održano državno natjecanje iz geografije, 20. - 22.4.2016. Vijest ima dokument u privitku

U OŠ Krapinske Toplice održano je državno natjecanje iz geografije.

Otvaranju su nazoćili zamjenica župana Jasna Petek, načelnik Ernest Svažić, dekan PMFa Zoran Curić , izaslanica ministra znanosti, obrazovanja i športa Zdenka Čukelj, predsjednik geodrafskog društva Danijel Orešić.

Čestitamo svim sudionicima na postignutim uspjesima.

Rezultate natjecanja možete pogledati u privitku, a nekoliko fotografija s natjecanja je dostupno u fotogaleriji ovdje.

Posebna zahvala ravnatelju škole Samsonu Štiboharu te profesorima Sonji Kuštan, Marti Turkulin Horvat, Krešimiru Lovrenčić, Valentini Novoselec i Marini Prebila na uloženom trudu tijekom organizacije i provođenja ovog natjecanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 25. 4. 2016. 16:37

Državno natjecanje iz geografije, 20. - 22.4.2016.

Od 20.- 22. travnja u školi se održava državno natjecanje iz geografije. Pozdravljamo sve natjecatelje i njihove mentore i želimo im puno uspjeha. Također se nadamo da će se lijepo provesti u našoj školi, Krapinskim Toplicama i prekrasnom Hrvatskom Zagorju.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 21. 4. 2016. 21:06

Književni susret s Mirom Gavranom

Književni susret s Mirom Gavranom

 

Učenici viših razreda naše škole koji su aktivni čitači, vole književnost i druženje s knjigom, susrest će se u petak, 22.travnja 2016., u Općinskoj knjižnici Krapinske Toplice s poznatim suvremenim autorom za djecu i odrasle, Mirom Gavranom,

Učenici se za susret s radošću pripremaju, čitaju Gavranove romane, proučavaju njegov životopis i s nestrpljenjem očekuju trenutak da im se omiljeni književnik obrati kao i da mu postave svoja brojna pitanja.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 19. 4. 2016. 16:38

REPREZENTACIJA ŠKOLE U KROSU NA DRŽAVNOM PRVANSTVU!!

Dana 12.4. 2016. u Kutini je održana poluzavršnica Državnog prvenstva u krosu za

osnovne škole na kojoj je naša škola učestvovala sa ženskom i muškom ekipom.

Učenice su osvojile treće mjesto a učenici su u vrlo napetoj utrci pobijedili i time stekli pravo učešće na Državnom prvenstvu koje će se održati u Poreču od 24.-26.4.2016.

u Kutini su nastupili: LANA HALAPIR, BOŽICA PLAHUTAR,NIKOLINA KOVAČIĆ KARLA OČIĆ te MISLAV MARTINEC(2.), MATIJA CIGLENEČKI(4.) MARKO RASONJA(5.) I MATIJA MIHALIČEK(8.).

ČESTITKE!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Fort  datum: 15. 4. 2016. 09:39

Čovječe ne ljuti se

U petak se u našoj školi održao turnir "Čovječe ne ljuti se" kojeg je organiziralo vijeće učenika.

Prvo mjesto osvojio je Kristijan Ljubej,8.b, drugo mjesto Lana Prežigalo 2.b, a treće mjesto Mateo Šćuric, 4.a.

Čestitamo svima!

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 11. 4. 2016. 20:35

NAŠA ŠKOLA PONOVO NAJBOLJA NA ŽUPANIJSKOM KROSU!! Vijest ima dokument u privitku

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Fort  datum: 8. 4. 2016. 07:48

NOGOMETNA REPREZENTACIJA U FINALU ŽUPANIJSKOG PRVENSTVA!!!

  :: opširnije :: 


objavio: Željko Fort  datum: 8. 4. 2016. 07:19

Dan profesionalnog usmjeravanja

Dan profesionalnog usmjeravanja i Europski dan  poslodavaca održat će se 12.travnja 2016.god.u sportskoj dvorani SŠ Krapina od 10,00 do 15,00 sati

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 7. 4. 2016. 18:59

Upisi u prvi razred šk.god. 2016./2017. Vijest ima dokument u privitku

Pregledi  liječnika za  djecu  s upisnog područja

naše  škole obaviti će se 

 u prostoru OŠ Krapinske Toplice

 prema rasporedu utvrđenom

od strane  ureda državne uprave 

 

*raspored se nalazi u prilogu

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 29. 3. 2016. 16:03

Uskrs

Povodom Uskrsa, 

najvećeg kršćanskog blagdana, kada slavimo radost Kristova uskrsnuća,  upućujemo iskrene čestitke svim učenicima, njihovim roditeljima i djelatnicima  OŠ  Krapinske Toplice. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 23. 3. 2016. 16:58

Eko skup

Školski zbor je u četvrtak, 17. ožujka, svojim nastupom sudjelovao  na ekološko edukativnom  stručnom skupu povodom obilježavanja prve godišnjice Vodenog parka Aquae Vivae. 

Jedan od  predavača bio je poznati meteorolog, Zoran Vakula.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 19. 3. 2016. 17:42

Natjecanje

 

CHIARA KRTAK,

učenica VIII.c razreda OŠ Krapinske Toplice,

osvojila je 1. MJESTO na Županijskom natjecanju

iz HRVATSKOG JEZIKA I KEMIJE.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 16. 3. 2016. 17:35

„Gromovi“ poklonili monografiju svim zagorskim osnovnim školama

Udruga 2. gardijske brigade „Gromovi“ poklonila je svoju monografiju svim zagorskim osnovnim školama.

Više o samom događaju možete pročitati ovdje.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 14. 3. 2016. 09:50

Uskrs

Učenici 4. razreda zajedno sa svojom učiteljicom

Vesnom Grozaj  ukrasili su  hodnik škole

svojim uskršnjim radovima.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 13. 3. 2016. 17:59

Zagorska liga protiv raka: Dani narcisa

Nakon uspješno provedenih akcija „Dani mimoza“ i „Dani narcisa“, u organizaciji Zagorske lige protiv raka, srdačno Vam se zahvaljujemo na sudjelovanju. Posebno, veliko hvala učenicima koji su strpljivo i s ponosom nosili cvijeće diljem Krapinskih Toplica i pripomogli uspješnosti obiju akcija, unatoč nepovoljnijim vremenskim prilikama.

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 9. 3. 2016. 09:51

Valentinovo

 

Vijeće učenika je 12.veljače plesom

obilježilo Dan zaljubljenih, Valentinovo

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 18. 2. 2016. 16:41

Maškare

Naša škola je i ove godine  kratkim programom

  predstavljanja maski  obilježila  maškare.

U prilogu možete vidjeti kako je to danas izgledalo

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 9. 2. 2016. 21:31

Valentinovo u organizaciji Vijeća učenika

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 4. 2. 2016. 08:25

Vijeće učenika

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 4. 2. 2016. 08:20

Obavijest

Općina Krapinske Toplice donijela je odluku

 o financiranju  prijevoza   za učenike  koji se  prevoze prema  DPS-u. 

Općina će troškove prijevoza  pokrivati od siječnja 2016. nadalje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 12. 1. 2016. 13:57

Božić

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 24. 12. 2015. 14:58

Održana Večer matematike

 

U našoj je školi 3. prosinca po drugi put  održana Večer matematike. U radionicama je sudjelovalo 135 učenika i 47 roditelja !!!

 

  :: opširnije :: 


objavio: Viktorija Dimec Bračun  datum: 6. 12. 2015. 19:35

Snjegović

Rad učenika 4.a razreda i njihove učiteljice Vesne Grozaj

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 4. 12. 2015. 17:25

Stručni skup o kurikularnoj reformi

U petak je u Krapinskim Toplicama održan stručni skup za odgojnoobrazovne djelatnike sa dr.sc. Borisom Jokić. Teme su bile kurikularne promjene u sustavu obrazovanja. Stručnom skupu nazočilo je preko 300 sudionika. Skupu su nazočile Zamjenica župana Jasna Petek i saborska zastupnica Dunja Špoljar, načelnik Općine Krapinske Toplice Ernest Svažić . Stručni skup organizirali su  Antun Zupanc i Samson Štibohar. Pokroviteljstvo nad skupom imala je KZ Županija , općina Krapinske Toplice i Izdavačka kuća Alfa.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 30. 11. 2015. 10:11

Dan sjećanja na Vukovar

U školi je obilježen Dan sjećanja na Vukovar.  Učenici i učitelji su upalili svijeće i složili srce u dvorištu škole. Tijekom nastave se na predmetima obrađuje tematika vezana uz taj dan i grad Vukovar.

 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marijo Balašković  datum: 18. 11. 2015. 11:47

Obavijest za roditelje učenika o d 1. do 4. Razreda

Poštovani roditelji !

 

Želimo vas informirati o aktualnom  programu Europske unije „Program mlijeka u školama“ u školskoj godini 2015./2016.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 11. 11. 2015. 08:35

Mjesec knjige

Mjesec knjige

Povodom Mjeseca hrvatske knjige 2015., Općinska knjižnica Krapinske Toplice za učenike prvih razreda OŠ  Krapinske Toplice i učenike PŠ Gregurovec organizirala je susret s književnicom Sonjom Zubović.

 

"Djeca koja čitaju postaju ljudi koji misle."

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 8. 11. 2015. 21:00

Upali lampicu Vijest ima dokument u privitku

       

   U petak, 23. listopada 2015. godine u našoj se mjesnoj slastičarnici „Lucija“ okupilo malo društvo ljubitelja pisane riječi i glazbe kako bi, sada već tradicionalno, obilježili Mjesec hrvatske knjige.

                                         

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 30. 10. 2015. 16:04

Školski kros

U utorak 27. listopada 2015. god. održan je školski kros

Čestitamo svima na ostvarenom rezultatu, 

a posebno učenicima koji su osvojili prva 3 mjesta.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 30. 10. 2015. 13:45

Dan kruha

U petak, 16.listopada 2015.

 obilježili smo Dan kruha.

U prilogu možete pogledati

kako je to izgledalo u 1.razredu

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 23. 10. 2015. 20:33

Humanitarna akcija

U humanitarnoj akciji za Dan kruha,

OŠ Krapinske Toplice  prikupila je

2100,00 kn i donirala pakete 

onima kojima je to najpotrebnije.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 23. 10. 2015. 20:31

Projekt

Učenici OŠ Krapinske Toplice sudjelovali su u projektu "Ptiček"

 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 14. 10. 2015. 10:09

Godišnji plan i program rada škole, Školski kurikulum Vijest ima dokument u privitku

   Na sjednici Školskog odbora, održanog 29.9.2015. doneseni su  Godišnji plan i program rada škole i Školski kurikulum za školsku godinu 2015./2016. 

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 12. 10. 2015. 14:15

Dani kajkavske riječi Vijest ima dokument u privitku

46. ZBOR MALIH PJESNIKA ZLATAR 2015.

 

Plaketa i diploma OŠ Krapinske Toplice,

nagrada i priznanje voditeljici Miri Korbar,

a priznanje učenicama Lari Turčin i Lidiji Bednjanec.

  :: opširnije :: 


objavio: Marina Prebila Rožić  datum: 30. 9. 2015. 08:58
» Arhiva naših vijesti