preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

NJEMAČKI JEZIK 5. i 7.r Snježana Jakoplić Vidović

Dragi učenici 5. i 7. r, 

kao što ste već upoznati odvija se nastava na daljinu. Što se tiče njemačkog jezika prema sutrašnjem rasporedu nastavu bi imali 5.a i 5b, pa se ova obavijest odnosi prvenstveno na njih. Zadatke ćete dobiti dan prije nego što imate njemački po rasporedu ili ako bude tehničkih poteškoća onaj dan kad ga imate po rasporedu  Zadane zadatke pokušajte odraditi onaj dan kad imate njemački po rasporedu da vam se ne bi previše toga nagomilalo, osobito kad prema rasporedu imamo nastavu dva dana uzastopno. U nastavku su zadatci za srijedu 18. ožujka:

5.a- u udžbeniku riješite 3. zadatak na 65. stranici, koji se nadovezuje na tablicu na 64. stranici koju smo riješili na posljednjem satu. Nakon toga rješavajte 22.  zadatak na 65. str. u radnoj bilježnici. Zatim na 66. str. u udžbeniku čitajte 1. zadatak i riješite 23. i 24. zadatak  na 66. str. u radnoj bilježnici.

5.b-  sa 63. str. u udžbeniku prepišite naslov,, zatim i 1. zadatak, pokušajte prevesti nepoznate riječi uz pomoć rječnika, a zatim riješite 15. i 16. zadatak u radnoj bilježnici na 62. i 63. stranici.

Od sutra će nadam se biti omogućena komunikacija i nekim drugim kanalima, pa ćete moći dobiti naravno i povratnu informaciju ako vam nešto neće biti jasno. Do tada želim svima puno uspjeha i radu! 

 Pozdravlja vas vaša učiteljica Snježana Jakoplić Vidović!preskoči na navigaciju