preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

BIOLOGIJA / PRIRODA

Projekt Zasadi stablo, ne budi panj!”

Učenici od 5. do 8. razreda uključili su se u  „Tjedan kolektivne sadnja stabala u Hrvatskoj 2021.” održane u razdoblju 01.03.-07.03.2021. godine na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u Republici Hrvatskoj. Pod pokroviteljstvom Udruga za zaštitu prirode i okoliša  Zasadi stablo, ne budi panj!”

Iva Kos Ljubić i Jana Očić su napravile video, koji je bio zadani korak u projektu na osnovu kojeg smo dobili sadnice drveća koje su posađene ispred škole.

https://www.facebook.com/groups/1316145621893222/permalink/1822368721270907

Državna smotra učeničkih radova - Biosigurnost i biozaštita 

Nositelji su Klinika za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“, Zagreb Hrvatsko društvo za biosigurnost i biozaštitu u partnerstvu s Osnovnom školom Vijenac, Osijek, u okviru pilot-projekta Biosigurnost i biozaštita kao izvannastavna aktivnost u osnovnim i srednjim školama u Republici Hrvatskoj, pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Učenice 7.b: Jana Bogović, Larisa Legčević, Klara Juranić, Lea Miletić, Marta Krklec i Lana Kovačić - pozvane su na sudjelovanje na Državnoj smorti učeničkih radova s radom (videomaterijal i plakat) Kuga u Dubrovniku.

7.a razred: zadatak za 19.03.2020. je tema - Prenose li se tvari krou tijelo

8.a razred: zadatak za 19.03.2020 je tema - Hormonska regulacija

Zadatak za dodatnu nastavu biologije i ina

Dodatna nastava biologije
U skladu s aktualnom situacijom - koronavirus, vaš zadatk je da se dobro informirate kako zaštiti sebe i svoju obitelj od zaraze, koji su načini prijenosa virusa i što je samoizolacija i zašto je potrebna.
Pridržavajte se mjera epidemiološke službe, budite odgovorni i pametni kao i dosad.
 


 5.b.docx
 6.r.docx
 Horonska regulacija.docx
 Prenose li se tvari tijelom zivih bica.docx
preskoči na navigaciju