preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
 

vijesti

Emerik Šafranko pozvan na državno natjecanje iz tehničke kulture!

U četvrtak 31. ožujka stigla je odlična vijest u Županijsko povjerenstvo koje je provelo natjecanje iz tehničke kulture. Učenik 7.b, Emerik Šafranko, pozvan je na 64. državno natjecanje mladih tehničara koje će se održati od 2. do 4. svibnja u Primoštenu.

 

 

Nakon provedenih županijskih natjecanja u RH, Državno povjerenstvo donijelo je odluku da nedovoljan broj učenika popuni sa najboljim drugoplasiranim učenicima sa županijske razine. Neke županije nisu provele natjecanje u svim kategorijama. Za Krapinsko Zagorsku županiju to je značilo poziv za troje učenika u kategorijama automatika, fotografija i modelarstvo uporabnih tehničkih tvorevina. Tako će našu županiju predstavljati 12 učenika.

Emerik Šafranko tako je stekao pravo sudjelovanja na državnoj razini natjecanja u kategoriji fotografija.

Osim učenika županiju predstavljaju i kolege koji sudjeluju u radu povjerenstava na državnoj razini. To su Zvonko Koprivnjak (OŠ Pregrada) i Krešimir Hamer (OŠ Oroslavje).

Puno uspjeha svima i sretno Emerik!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Čavlek  datum: 4. 4. 2022. 14:11

Vrlo dobri rezultati na županijskom natjecanju iz tehničke kulture!

Četvero  učenika naše škole sudjelovalo je danas, 4. ožujka, na Županijskom natjecanju iz tehničke kulture. Natjecanje je održano u OŠ Janka Leskovara u Pregradi uz sudjelovanje 56 učenika iz naše županije.

Ostvarili smo sljedeće rezultate:

Leon Jagić – strojarske konstrukcije – 2.mjesto

Mateo Ovčarić – strojarske konstrukcije – 5. mjesto

Mihael Krznar – obrada materijala – 5. mjesto

Emerik Šafranko – fotografija – 2. mjesto

Posebno bih pohvalio Leona Jagića koji je najbolje napisao provjeru znanja i ostvario 37 od mogućih 40 bodova. Nažalost bodovi  iz praktičnog rada (37/50) i prezentacije rada (9/10) nisu bili dovoljni za osvajanje prvog mjesta.

Isto tako pohvalu je zaslužio i Emerik Šafranko kojem je nastup na Državnom natjecanju izmaknuo za 1 bod. Emerik se posebno istaknuo u praktičnom djelu natjecanja u kojem je ostvario 46 od mogućih 50 bodova.

Svi naši učenici polaze sedmi razred i sljedeće godine nova je prilika za dokazivanje.

Čestitam svima na sudjelovanju!

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Čavlek  datum: 4. 3. 2022. 22:05

Rezultati školskog natjecanja iz tehničke kulture Vijest ima dokument u privitku

U priloženom dokumentu nalaze se rezultati školskog natjecanja održanog u petak 4. veljače 2022. Odluku o učenicima pozvanim na županijsko natjecanje donosi Županijsko povjerenstvo. Datum sastanka Povjerenstva još nije određen. Čestitam učenicima na sudjelovanju.

  :: opširnije :: 


objavio: Ivan Čavlek  datum: 8. 2. 2022. 18:37

Županijsko natjecanje iz tehničke kulture Vijest ima dokument u privitku

U petak 6. ožujka održano je županijsko natjecanje iz tehničke kulture. Ove godine škola domaćin bila je OŠ Janka Leskovara u Pregradi. Natjecanje je održano u devet kategorija, a učenici naše škole sudjelovali su u pet kategorija. Najbolje rezultate ostvarili su:

Lorena Ovčarić, 2. mjesto (elektrotehnika)

Dominik Jureković, 3. mjesto (elektronika)

Josip Plahutar, 3. mjesto (fotografija).

Rezultate ostalih učenika možete pronaći u priloženoj tablici. Obzirom na ostvarene rezultate nitko nije ostvario plasman na državnu razinu natjecanja.

Čestitke svima na sudjelovanju i ostvarenim rezultatima!

  :: opširnije :: 


objavio: Bernardica Kuntić  datum: 11. 3. 2020. 22:23
» Arhiva naših vijesti    
 

preskoči na navigaciju